ВАЙН-ФУД-ПЕЙРІНГ

Блог викладача ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг Хомюк Г.І.

Сторінки

  • Головна сторінка
  • Для учнів
  • Портфоліо
  • Не хлібом єдиним
  • Фото.Відео.
  • Методична робота

Для учнів

Схема облуговування
Алгоритм обслуговування гостей
 Столова білизна
Бенкет з повним обслуговуванням 
 Технологія приготування безалкогольних змішаних напоїв 
  Попереднє сервірування столу 
  10 золотих правил офіціанта 
Характеристика та призначення класичного вітчизняного порцелянового і фаянсового посуду
Як Позитивно впливати на відвідувача? (З врахуванням думок  Д. Карнегі)
Асортимент і призначення керамічного посуду 
Здорова їжа - здорова людина 
 
Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Про мене

ганна
Дивитися мій повний профіль

Сторінки

  • Головна сторінка

Історія блогу

  • ▼  2014 (4)
    • ▼  листопада (2)
      • Лабораторно-практична робота "Приготування безалко...
    • ►  січня (2)
Тема "Венеціанське вікно". Зображення для теми від користувача Leadinglights. На платформі Blogger.