ВАЙН-ФУД-ПЕЙРІНГ
Блог викладача ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг Хомюк Г.І.
Сторінки
Головна сторінка
Для учнів
Портфоліо
Не хлібом єдиним
Фото.Відео.
Методична робота
Для учнів
Схема облуговування
Алгоритм обслуговування гостей
Столова білизна
Бенкет з повним обслуговуванням
Технологія приготування безалкогольних змішаних напоїв
Попереднє сервірування столу
10 золотих правил офіціанта
Характеристика та призначення класичного вітчизняного порцелянового і фаянсового посуду
Як Позитивно впливати на відвідувача? (З врахуванням думок Д. Карнегі)
Асортимент і призначення керамічного посуду
Здорова їжа - здорова людина
Немає коментарів:
Дописати коментар
Головна сторінка
Підписатися на:
Дописи (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар