ВАЙН-ФУД-ПЕЙРІНГ

Блог викладача ДНЗ "Хмельницький центр ПТО сфери послуг Хомюк Г.І.

Сторінки

  • Головна сторінка
  • Для учнів
  • Портфоліо
  • Не хлібом єдиним
  • Фото.Відео.
  • Методична робота

Методична робота


  Узагальнений передовий педагогічний досвід

Презентація досвіду 

 

Кваліфікаційні пробні роботи

1.Робочий зошит.Технологія приготування їжі з основами товарознавства.
 (кухар 4 розряд)
Фрагмент робочого зошита 


2.Робочий зошит. Технологія риготування їжі з основами товарознавства
 (кухар 3 розряд)
Фрагмент робочого зошита

3. Робочий зошит. Технологія приготування змішаних та гарячих напоїв

(бармен 4 розряд)
Фрагмент робочого зошита "Технологія приготування змішаних напоїв"

4. Технологія приготування борошняних кондитерських виробів
кондитер 3 розряд



 


 

Надіслати електронною поштоюОпублікувати в блозіПоділитися в XОпублікувати у FacebookПоділитися в Pinterest

Немає коментарів:

Дописати коментар

Головна сторінка
Підписатися на: Дописи (Atom)

Про мене

ганна
Дивитися мій повний профіль

Сторінки

  • Головна сторінка

Історія блогу

  • ▼  2014 (4)
    • ▼  листопада (2)
      • Лабораторно-практична робота "Приготування безалко...
    • ►  січня (2)
Тема "Венеціанське вікно". Зображення для теми від користувача Leadinglights. На платформі Blogger.